Terug naar overzicht

Het feest begint bij de uitnodiging

Trouwfeest

No items found.

Margriet vertelt

We ontwerpen al 8 jaar met heel veel liefde uitnodigingen en feestdrukwerk in verschillende stijlen, vormen en maten. Daar voegen we nu ook graag onze eigen vaste collecties aan toe. Om te inspireren, of als start van jullie eigen gepersonaliseerde kaart.

Hoe ziet onze ideale uitnodiging eruit?
Denk na over de juiste kleuren: hoe ziet jouw feest eruit? Ga je voor natuurlijke kleuren en materialen? Kies dan een papiersoort met veel textuur en hou je kleuren eerder neutraal. Of wordt het geheel eerder bold  en kleurrijk? Laat je uitnodiging de eerste binnenkomer zijn!
Match de envelop, planning-detailkaartjes en eventuele extra’s zodat je start met een sterk geheel.

Even belangrijk als kleur is de tone of voice: willen jullie de gasten eerder formeel aanspreken? Is vermelding van jullie ouders belangrijk?

Bonus: wat maakt jullie jullie? Maak met een logo of quote een verwijzing naar jullie. Naar een (openings)liedje, een moment, een bloem, … Het feest en de uitnodiging is van jullie!

Wanneer tekst en kleur op punt staan is het tijd om de printopties te kennen. Deze hebben de grootste impact op de prijs. Je kan gaan van 300 gram tot 800 gram papierdikte. Goudfolie, blinddruk of diepe kleuren. Geprint of gedrukt. Het is technisch en de opties zijn eindeloos. We maken deze puzzel op maat zodat het precies is zoals jullie het in gedachte hebben.

Na de uitnodiging volgt het feestdrukwerk: alles wat voor jullie dag geprint wordt. Denk aan menukaarten, naamkaartjes, tafelnummers, wegwijzers, welkomstbord en het seatingplan, persoonlijke gadgets en bedankjes. Het is zo leuk om deze details af te stemmen met het meubilair, de bloemen en decoratie. Het plaatje is compleet.

Ontdek onze eerste collecties, with many more to come en laat je inspireren. Een ontwerp gezien dat helemaal jullie ding is? Laten we hem zo uitwerken dat het 100% jullie is.

Valt het op dat we zot zijn van print?

Leveranciers

Grafisch ontwerp
Margriet

Drukwerk
Margriet

Grafisch Ontwerp
No items found.

Meer inspiratie

No items found.
Bedrijfsfeest

Dineren tussen de kersenbloesems

No items found.
Bedrijfsfeest

Caudalie Vinosun

No items found.
Trouwfeest

Indian summer trouwfeest Teresa en Frédéric

Terug naar overzicht

Zin gekregen in een feest?

Vul het onderstaande formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk!

Bedankt!

We hebben je vraag goed ontvangen
en laten je zo snel mogelijk iets weten!
Oei! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

onze gegevens

Margriet VOF

Kapelaanwegel 4
9080 Lochristi, België

hello@margrietfeesten.beTel. +32 479 46 01 66
Bankgegevens

BE 0650 90 42 46
IBAN BE49 7350 4238 7671
BIC KRED BE BB

INSTAGRAM

FACEBOOK

LINKEDIN

PINTEREST

@MARGRIET_FEESTEN